Bani din afiliere - Fara investitie

factureaza.me




orange.ro




curs.amzacademy.ro



bebershop.ro/


ClubChic.ro

Skrill

Skrill - Metoda sigură de a depune și retrage banii de la agențiile de pariuri online

Pariuri sportive laur1985 22 Ian 2015 08:20 0
3.44/5 (9 voturi)
 
     
Skrill (deschide cont acum) este una dintre modalităţile de plăţi online, alături de cardurile de credit/debit, Neteller sau PayPal. Companie reglementată conform legilor din Anglia şi Ţara Galilor Skrill este un procesor de plăţi sigur, astfel că datele şi documentele pe care le furnizaţi la înregistrarea şi verificarea contului, dar şi banii din cont sunt în deplină siguranţă la acest portofel electronic.
În articolul acesta vă vom prezenta informaţii despre următoarele lucruri:
  1. Ce trebuie să ai în vedere atunci când te loghezi în contul Skrill sau faci o plată cu ajutorul acestui portofel online!
  2. Istoric Skrill (Moneybookers)
  3. Cum deschid un cont Skrill?
  4. Cum adaug un card în contul Skrill?
  5. Cum adaug un cont bancar în contul Skrill?
  6. Cum modific datele contului Skrill?
  7. Verificarea contului Skrill
  8. De ce este recomandat Skrill pentru pariori, care sunt avantajele?
  9. Ce taxe există pentru folosirea portofelului virtual Skrill?
  10. La ce agenții de pariuri sportive online se poate depune prin Skrill?
  11. Cum se depun bani la o casă de pariuri prin Skrill?
  12. Câteva păreri și impresii despre cardul Skrill Prepaid Mastercard
  13. PariuriX.com este partener Skrill!
  14. Concluzia

Ce trebuie să ai în vedere atunci când te loghezi în contul Skrill sau faci o plată cu ajutorul acestui portofel online!

Începem articolul cu această atenţionare pentru că nu puţini sunt cei care pierd bani din neatenţie! Skrill n-o să vă ceară niciodată parola de logare în cont prin mail. În cazul în care primiţi mail-uri în care vi se solicită parola nu trebui s-o trimiteţi pentru că riscaţi să rămâneţi fără bani în cont. De asemenea atunci când vă logaţi în contul Skrill aveţi grijă de pe ce link o faceţi. Site-ul Skrill este securizat, asta înseamnă că în faţa url-ului apare pe un fond verde un lacăt precum şi textul "SKRILL HOLDINGS LIMITED". Dacă atunci când intraţi pe site-ul Skrill nu observaţi acest aspect de securitate nu vă autentificaţi în cont. La acelaşi lucru trebuie să fiţi atenţi şi atunci când depuneţi la o casă de pariuri mai puţin cunoscută (pagina nouă pe care o deschideţi pentru a confirma plata trebuie să fie securizată).
skrill-securizat.JPG

Istoric Skrill (Moneybookers)

Până în 2011 acest procesator de plăţi s-a numit Moneybookers. Sub această denumire a luat fiinţă în iunie 2011, iar în anul următor s-au putut efectua şi primele transferuri online. În numai trei ani de la primele tranzacţii Moneybookers a ajuns la peste un milion de clienţi. Procesatorul de plăţi online a fost achiziţionat în anul 2007 de câtre Inverstcorp Technology Partners. Extinderea site-ului la nivel mondial a continuat şi în 2008 existau peste şase milioane de utilizatori. Cu un număr atât de mare de clienţi Moneybookers a decis în 2009 să emită propriul card preplătit, Prepaid MasterCard şi tot în acel an a început colaborarea cu eBay.
Planul de schimbare a denumirii din Moneybookers în Skrill a început în anul 2010. În acelaşi an The Sunday Times a clasificat firma care deţine Moneybookers ca fiind firma cu capital privat numărul 1 din Marea Britanie din punct de vedere al ritmului de creştere. Tot în 2010 Moneybookers a ajuns la 20 de milioane de clienţi, iar peste 100.000 de comercianţi acceptau plata cu acest portofel online. În 2013 schimbarea numelui în Skrill a fost finalizată prin lansarea noului website Skrill. În acelaşi an compania achiziţionează paysafecard, furnizorul european de top pentru soluţii de plată preplătite. În prezent prin Skrill sunt efectuate plăţi în 40 de monede şi 200 de ţări. Portofelul electronic are 36 de milioane de clienţi şi 156.000 de comercianţi acceptă Skrill-ul ca şi modalitate de plată.
Am făcut acest scurt istoric pentru a vă arăta că portofelul online este unul serios, care s-a dezvoltat rapid şi care prin numărul mare de clienţi avuţi este fără doar şi poate o soluţie sigură pentru a efectua plăţi online. De altfel Skrill este licenţiat de FSA, astfel respectă cele mai stricte reglementări pentru instituţiile financiare licenţiate.

Cum deschid un cont Skrill?

Deschiderea unui cont Skrill este extrem de simplă. Daţi click aici şi apoi în partea dreaptă sus aveţi butonul "Înscrieţi-vă" pe care trebuie să-l accesaţi. În cele ce urmează si se va deschide o pagină nouă de forma:
skrill-inregistrare-pas-1.JPG
Aici completaţi datele după cum urmează:
- selectaţi dacă vreţi să deschideţi cont Skrill pe persoană fizică sau pentru o firmă
skrill-inregistrare-1.JPG
- ţara de reşedinţă : este presetată ca fiind România deci nu trebuie să modificaţi nimic aici
skrill-inregistrare-2.JPG
- selectaţi valuta contului: aveţi la dispoziţie mai multe valute, dintre care nu lipseşte şi leul românesc
skrill-inregistrare-3.JPG
- selectaţi limba: este presetată româna aşa că o puteţi lăsa cum este
skrill-inregistrare-4.JPG
- prenume. scrieţi prenumele vostru, exact aşa cum apare în buletin
skrill-prenume.JPG
- nume: scrieţi numele vostru, similar ca în cartea de identitate
skrill-nume.JPG
- adresa rândul 1: completaţi adresa de domiciliu, cum este scrisă în buletin
skrill-adresa.JPG
- oraşul: scrieţi oraşul de reşedinţă
skrill-oras.JPG
- codul poştal: scrieţi codul vostru poştal
skrill-cod-postal.JPG
- număr telefon: aici puteţi completa atât numărul de telefon fix, cât şi pe cel de mobil
skrill-telefon.JPG
- daţi click pe "Continuaţi cu pasul 2" pentru a trece la următoarea pagină a procesului de înregistrare
skrill-continuare.JPG
Se va deschide o pagină nouă precum cea de mai jos.
skrill-pas-2.JPG
Va trebui să completaţi aici:
- email: foarte important - trebuie să fie o adresă de e-mail validă altfel nu veţi putea utiliza contul
skrill-mail.JPG
- data naşterii: din nou extrem de importantă atunci când faceţi tranzacţii cu alţi utilizatori Skrill
skrill-data-nasteriii.JPG
- parola: scrieţi parola, dar aveţi grijă să scrieţi o parolă dificilă (eventual o notaţi undeva). Ideea este că dacă puneţi o parolă simplă, precum echipa favorită şi anul naşterii sau maşina preferată etc parola v-ar putea fi descoperită relativ uşor.
skrill-parola.JPG
- rescrieţi parola
skrill-reintroducere-parola.JPG
- scrieţi codul de verificare care apare pe pagina voastră
skrill-confirmare.JPG
- bifaţi căsuţa din dreptul a "Vreau să fiu..." dacă doriţi să primiţi promoţii pe mail
skrill-promotie.JPG
- daţi click pe "Acceptare şi creare cont" pentru a finaliza înregistrarea
skrill-inregistrare-finala.JPG
După ce înregistrarea a fost finalizată veţi primi un mail cu link de activare a contului.


Cum adaug un card în contul Skrill?

Pentru a adăuga un card cu care să depuneţi şi pe care să retrageţi bani urmaţi paşii:
  1. Daţi click pe "Carduri şi conturi bancare"
  2. Daţi click pe "Adăugaţi card de credit sau de debit".
  3. Completaţi datele cerute precum în imaginea de mai jos.
add-card-600x294.png

Cum adaug un cont bancar în contul Skrill?

Pentru a adăuga un cont bancar în care să retrageţi bani urmaţi paşii:
  1. Daţi click pe "Carduri şi conturi bancare"
  2. Daţi click pe "Adăugaţi cont bancar".
  3. Se va deschide o imagine de forma celei de mai jos unde va trebui să completaţi codul SWIFT şi IBAN. Lista cu codurile SWIFT avute de băncile din România o găsiţi AICI. Pentru codul IBAN fie vă uitaţi pe contractul făcut atunci când v-aţi deschis contul bancar, fie sunaţi la bancă şi vă interesaţi care este codul IBAN.
skrill-adaugare-cont-bancar.JPG

Cum modific datele contului Skrill?

Pentru a modifica datele şi setările contului Skrill daţi click pe "Setări". Vi se va deschide o pagină unde aveţi trei opţiuni "Setări cont", "Date personale" şi "Limite şi Verificare".
  • La "Setări cont" se poate modifica: limba, parola contului, puteţi modifca modul de acceptare a plăţilor (recomandat este să aveţi activată opţiunea "Activat", astfel atunci când veţi primi bani nu va mai fi nevoie să confirmaţi plata), preferinţe email opţiune care o puteţi lăsa activată pentru a primi pe mail promoţiile avute de Skrill. Tot de la setări vă puteţi închide contul Skrill.
  • La "Date personale" puteţi modifica adresa de e-mail sau puteţi adăuga o altă adresă de e-mail. Tot aici puteţi modifica adresa de domiciliu, dacă intervin modificări, iar în finalul acestei pagini puteţi modifica numerele de telefon. 
  • "Limite şi verificări" este pagina unde puteţi vedea cum să vă verificaţi contul. Tot aici veţi vedea ce limite aveţi per tranzacţie, cumulat în total sau pe retragere.
skrill-setari.JPG

Verificarea contului Skrill

Verificarea contului Skrill este un proces extrem de important. Dacă aceasta nu este făcută cum trebuie atunci riscăm să rămânem cu banii blocaţi în cont sau chiar să ni se închidă contul.
Pe site-ul Skrill există opţiuni automate disponibile pentru verificarea contului Skrill. În plus pe lângă acele opţiuni este posibil să vi se mai solicite o copie scanată color după cartea de identitate (faţă şi verso) şi o copie color scanată emisă în ultimele trei luni după o factură de utilităţi (electricitate, apă, chirie).
  • Cum verific contul Skrill dacă n-am o factură pe numele meu? O întrebare destul de comună care am primit-o de la mai multe persoane. Cel mai simplu mod de a verifica contul Skrill în acest caz este să mergeţi la banca unde aveţi cont şi să solicitaţi un extras de cont DETALIAT (apare şi adresa de domiciliu pe el) pe care apoi îl scanaţi şi-l trimiteţi celor de la Skrill.
  • Cum verific cardul cu Skrill? Atunci când doriţi să vă verificaţi cardul de credit sau debit intraţi în contul Skrill şi daţi click pe "Carduri şi conturi bancare". Apoi daţi click pe link-ul "Verificare" de lângă cardul pe care doriţi să-l verificaţi. Skrill va debita o sumă mică de pe cardul vostru. Va trebui să mergeţi la bancă şi să vă interesaţi de suma pe care Skrill a debitat-o. Suma de pe extrasul bancar va fi afişată în lei, iar Skrill vă cere să treceţi suma în euro. Pentru a nu completa cu o sumă greşită vă recomandăm să intraţi AICI şi să verificaţi exact rata de conversie avută de euro la data în care Skrill v-a oprit acea sumă de pe card.
  • Cum îmi cresc limitele la Skrill? Vă puteţi creşte limitele tranzacţiilor prin verificarea unui card de credit sau debit în contul Skrill. (vezi răspunsul la întrebarea "Cum verific cardul Skrill"). Pentru a creşte la maximum limitele tranzacţiilor va trebui să furnizaţi cele două documente despre care v-am spus ceva mai sus (copie după buletin sau permis de conducere) şi copie după o factură pe numele vostru (de exemplu extras de cont bancar detaliat).

 

De ce este recomandat Skrill pentru pariori, care sunt avantajele?

Skrill este un portofel de plată bun pentru pariori deoarece conferă câteva avantaje despre care vom vorbi în cele ce urmează.
  • Contul Skrill este gratuit
Nu se plăteşte nici o taxă la deschiderea contului Skrill. De asemenea, nu se plăteşte vreo taxă anuală de administrare a contului.
  • Nu ne mai expunem datele cardului la casele de pariuri online
Skrill este metoda de plată recomandată pariorilor, în mod special celor care sunt nesiguri că datele cardului furnizate câtre diverse site-uri de gambling n-ar fi în siguranţă. Astfel utilizând Skrill pentru a depune şi pentru a retrage bani de la casele de pariuri online nu va mai fi nevoie să folosiţi de fiecare dată datele contului bancar (IBAN, număr card, cod de securitate). Toate aceste date vor fi folosite doar o singură dată, atunci când vă înregistraţi cardul în portofelul Skrill, dar aici siguranţa este ridicată aşa că n-aveţi de ce să vă faceţi probleme despre siguranţa datelor expediate.
  • Acces rapid la banii retraşi de la casele de pariuri online
Skrill mai este recomandat pariorilor şi pentru că avem acces foarte rapid la banii pe care-i retragem de la casele de pariuri pe net. În cazul transferurilor bancare o retragere durează 3-5 zile lucrătoare. Astfel dacă am efectua o retragere într-o zi de joi cel mai devreme pe luni seara sau marţi dimineaţă ne putem folosi de bani. În schimb dacă retragem prin Skrill banii intră mult mai rapid şi în exemplul nostru de mai sus am avea bani în cont chiar până în weekend. În plus sunt case de pariuri online unde retragerile în Skrill se fac aproape instant (am primit o plată de la Pinnaclesports în decurs de 2 minute de la solicitare). Unii ar spune că acesta nu este chiar un avantaj pentru că dacă retragem din contul Skrill în contul bancar atunci va trebui să mai aşteptăm la fel 2-3 zile. Este corectă percepţia acestora, dar având banii în Skrill putem să-i folosim în alte scopuri sau putem efectua anumie plăţi online. În plus se mai poate aplica pentru cardul Skrill (despre care vom vorbi mai târziu) caz în care am avea acces instant la bani.
  • Evitarea problemelor avute cu cardurile de credit / debit la depuneri
La contul Skrill avem posibilitatea să ataşăm orice card dorim. În schimb la casele de pariuri nu se poate depune chiar cu orice tip de card. La prima vedere nu pare un mare handicap acest lucru pentru că cel care se decide să parieze online va alege cu siguranţă un card optim pentru depuneri. Totuşi sunt şi situaţii în care o persoană nu mai doreşte să-şi deschidă înca un cont bancar pentru a-l folosi pentru pariuri deoarece are deja unul dar care nu poate fi utilizat pentru plăţi online.
  • Tranzacţii instant între persoane fizice
Pe lângă avantajele avute în relaţiile cu casele de pariuri Skrill mai are şi un alt avantaj faţă de cardul de credit / debit. Acesta nu este neapărat un avantaj pentru pariori, ci un avantaj general pentru cei care folosesc portofelul electronic. Astfel dacă dorim să trimitem unei persoane o sumă de bani prin transfer bancar tranzacţia s-ar procesa în câteva ore şi cel mai probabil persoana care primeşte banii se va putea folosi de ei în ziua următoare. În schimb prin Skrill dacă primim acum bani de la un alt utilizator al portofelului electronic atunci am avea acces imediat la ei.

 

Ce taxe există pentru folosirea portofelului virtual Skrill?

Taxele puţin cam măricele sunt principalul dezavantaj avut de Skrill. Dacă punem însă în balanţă cu avantajele enumerate mai sus atunci acest dezavantaj este chiar unul minor. Taxele percepute sunt următoarele:
  • la trimiterea banilor plătim o taxă de 1% din sumă, dar nu mai mult de 45.12 RON. Astfel dacă efectuăm o depunere de 400 RON la o casă de pariuri online vom plăti o taxă de 4 RON.
  • la primirea banilor nu se plăteşte nici o taxă
  • la alimenterea contului Skrill prin American Express, Mastercard, Visa plătim o taxă de 1.90% din suma cu care alimentăm. Astfel la fiecare 100 RON cu care ne alimentăm contul Skrill taxa plătită va fi de 1.9 RON
  • la alimentarea contului cu Paysafecard se plăteşte o taxă ceva mai mare, de 5.50% din suma depusă. În cazul în care vrem să ne alimentăm contul cu un Paysafecard de 100 RON în cont vom rămâne cu 94.5 RON.
  • la retragerea fondurilor din contul Skrill în contul bancar (pe card) vom plăti o taxă fixă de 13.31 RON, indiferent de suma retrasă.
  • pentru a nu plăti o taxă lunară de un euro este necesar să vă logaţi în contul Skrill sau să efectuaţi o tranzacţie cel puţin o dată la 12 luni


La ce agenții de pariuri sportive online se poate depune prin Skrill?

Majoritatea caselor de pariuri online acceptă depuneri şi retrageri prin / în Skrill. Până să vă enumerăm principalele case de pariuri unde puteţi depune cu Skrill mai trebuie să menţionăm că unele site-uri de gambling nu oferă bonusuri dacă efectuaţi depuneri prin Skrill. Dacă doriţi să obţineţi un bonus citiţi înainte termenii acordării acestuia. În cazul în care nu oferă bonusul pentru depuneri prin Skrill nu-i nici o problemă, faceţi depunerea iniţială cu cardul pentru a lua bonusul şi mai apoi la următoarele depuneri veţi folosi Skrill-ul fără probleme.
Indiferent de casa de pariuri online aleasă să depuneţi prin Skrill beneficiaţi de o rambursare din suma depusă în valoare de 25% din sumă până la cel mult 10 euro dacă vă deschideţi contul Skrill de pe link-urile şi bannerele de pe PariuriX.com. Veţi afla mai multe despre această rambursare tot în acest articol dar ceva mai la sfârşit.
Principalele case de pariuri online care vi le recomandăm atunci când doriţi să depuneţi cu Skrill sunt următoarele:
  1. Sportingbet (deschide cont acum) - depunerea minimă prin Skrill la această casă de pariuri online este de 40 RON. De asemenea, suma minimă pe care o puteţi retrage de la Sportingbet în contul Skrill este tot de 40 RON. Atenţie! Bonusul oferit de Sportingbet la pariuri sportive nu este valabil dacă depozitaţi prin Skrill. Puţin mai jos veţi găsi un tutorial în care vă explicăm în detaliu cum să efectuaţi o depunere la Sportingbet cu ajutorul Skrill. 
  2. 10bet (înregistrează-te acum) - valoarea minimă a unei depuneri prin Skrill la 10bet este de 12-13 euro. Aceeaşi este limita minimă şi pentru retrageri, cu specificaţia că la prima retragere lunară în Skrill se plăteşte un comision de un euro, iar următoarele retrageri din aceeaşi lună sunt taxate cu 3-8% din suma retrasă. 
  3. WilliamHill (click aici pentru a deschide cont) - la această casă de pariuri online puteţi depune prin Skrill minim 20 de euro şi nu se percepe vreun comision la retragere.

 

Cum se depun bani la o casă de pariuri prin Skrill?

După ce vă deschideţi cont la această casă de pariuri online (aveţi tutorial pentru deschiderea contului în Ghid pariuri online) dati click pe "Depozit". Vi se va deschide un fel de pop up unde va trebui sa selectati Skrill (Moneybookers). Aveţi apoi două câmpuri de completat, de fapt doar unul. Acolo unde scrie Nume utilizator Skrill adresa este deja scrisă. Este aceeaşi folosită la înregistrarea contului la agenţie. Ţineţi cont aşadar că adresa de mail şi numele utilizate la deschiderea contului la casa de pariuri trebuie să fie identice cu cele utilizate la deschiderea contului Skrill. Probabil, la unele case de pariuri, veţi putea depune chiar dacă aceste lucruri diferă, dar vor apărea probleme la retrageri. Scrieţi suma (minim 40) în căsuţa din dreptul cuvântului "Sumă", daţi click pe "Depunere" şi veţi fi redirecţionat către pagina Skrill. Acolo va trebui să vă logaţi în cont folosind adresa de mail şi parola avută la contul Skrill şi să confirmaţi plata.
depunere-skrill-sportingbet.JPG

Câteva păreri și impresii despre cardul Skrill Prepaid Mastercard

Skrill ne oferă posibilitatea de a opta pentru un card Skrill Prepaid Mastercard. Pentru a solicita un astfel de card trebuie să intraţi în meniul "Skrill Card" şi să urmaţi paşii de acolo. Cardul va ajunge în posesia voastră în decurs de şapte zile. După ce confirmaţi primirea cardului va mai trece încă şapte zile până prim un nou plic, cu codul PIN. Cardul poate fi deschis în euro (recomandat), dolari sau lire sterline şi în momentul în care îl solicitaţi veţi plăti o taxă de 10 euro, sumă luată direct din contul Skrill. Legat de taxe să mai spunem că anual veţi mai plăti încă o taxă de 10 euro, iar cardul are o perioadă de valabilitate de trei ani.
card-skrill.JPG
Principalul avantaj avut de cardul Skrill Mastercard este reprezentat de disponibilitatea banilor din contul Skrill. Astfel putem folosi cardul la orice ATM care permite tranzacţii cu carduri Mastercard. Dacă atunci când retragem din contul Skrill în contul bancar trebuie să aşteptăm 2-3 zile lucrătoare până primim banii aici putem să ne folosim de bani imediat. De exemplu dacă aveţi card şi retrageţi de la PinnacleSports (amintim acest bookmaker pentru că face cele mai rapide plăţi prin Skrill) puteţi retragere acum şi doar în câteva minute puteţi merge la bancomat să ridicaţi suma câştigată.
  • Ce taxe se plătesc la cardul Skrill Mastercard?
Aminteam că dezavantajul este reprezentat de taxele plătite la retrageri. Astfel fiecare retragere este taxată cu 1.80 euro (aproximativ 8 RON). În plus se mai percepe o taxă de conversie valutară reprezentând 2.49% din suma retrasă. Ca să vă faceţi un exemplu concret vă spunem că recent la o retragere de 1.000 RON s-a plătit taxa de retragere de 8 RON şi taxa de conversie de 40 RON. Prin urmare utilizând cardul Skrill se cam plătesc taxe de circa 50 RON la fiecare 1.000 RON retraşi. Un alt aspect ce trebuie ştiut este limita de retragere care este zilnică şi variază de la persoană la persoană, în funcţie de tranzacţiile precedente. Limita minimă este de 1.000 RON şi aici apare o mică problemă pentru că dacă avem nevoie să retragem mai mult de 1.000 RON într-o zi nu putem face asta. Asta înseamnă că dacă avem de exemplu 7.000 RON de retas din cont trebuie s-o lungim şapte zile şi la această sumă vom plăti taxe de aproximativ 350 RON. În schimb există o limită mai mare la cumpărături cu cardul, aceasta fiind de peste 4.000 RON pe zi.

Folosiți acest portofel online și pentru transfer de bani sau cumpărături online

După cum spuneam şi la avantaje Skrill vă permite posibilitatea de a efectua transferuri de bani, dar şi cumpărături online. Fiind cel mai mare portofel de plăţi online Skrill are diverse parteneriate cu anumite site-uri. Le amintim mai jos pe cele mai atractive şi-l lăsăm la final pe cel mai interesant.
- Gainsy este un site de trading la care dacă depuneţi cu Skrill veţi primi un bonus de 45% din suma depusă. Suma oferită ca şi bonus este primită doar pentru depuneri de minim 100$
- Instaforex este un alt site de trading unde pentru fiecare depozit efectuat prin Skrill primiţi un bonus de 40%
- Plus 500 este cel mai mare site de trading din lum. Dacă vă deschideţi un cont la el utilizând site-ul Skrill veţi primi 20 de euro fără deposit.
- Rightlorist-com - dacă doriţi să cumpăraţi un buchet de flori special cuiva drag o puteţi face de pe site-ul Rightflorist.com utilizând Skrill. Introduceţi codul RF2013 atunci când efectuaţi plata şi aveţi discount 10% din sumă
Verificaţi site-urile respective pentru a vedea dacă la momentul respectiv mai există acele returnări şi dacă ele se acordă şi clienţilor din România.

PariuriX.com este partener Skrill!

Accesaţi link-urile şi bannerele din acest articol şi beneficiaţi de o returnare de 25% din prima sumă depusă la o casă de pariuri online, până la cel mult 10 euro. Cum profiţi la maxim de această promoţie:
Intri aici şi te înregistrezi la Skrill
Intri aici şi te înregistrezi la Sportingbet
Alimentezi contul Skrill cu 40 de euro
Depui cei 40 de euro la Sportingbet
Dacă urmaţi cei patru paşi de mai sus în termen de cinci zile lucrătoare de la data tranzacţiei vi se vor rambursa în contul Skrill 10 euro, bani pe care-i puteţi în orice mod doriţi. Reţineţi că bonusul se acordă doar la prima depunere efectuată prin Skrill după ce v-aţi deschis cont de pe site-ul nostru.

Un comentariu:

  1. buna, in legatura cu cardul de la skrill...am o intrebare, cardul fizic va veni la adresa din buletin sau la adresa pe care ai completat-o in momentul in care ai facut contul? si voiam sa va mai intreb daca ati avut vreodata probleme cu primirea banilor in contul de skrill?? Multumesc astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere